Com podem recuperar-nos de la crisi?

26 noviembre, 2010

Els polític no estan en crisi, som la gent de la base i el sistema democràtic que toca canviar ara que ja portem més de 30 anys amb el mateix model… i sembla que no funciona prou bé…
Suposo que ja haureu rebut un correu com aquest… us el reenvio… i ja en comuniquem de forma personal si ho preferiu… spam, Spam, S PAM!
La sra. Leire Pajin, d’aquí uns dies, passarà a ocupar el seu lloc com a senadora en virtut de l’acord al que han arribat PSOE i PP. A partir d’aquest moment la sra. Pajin passarà el que comunament s’anomena economia mes que sostenible, i així realitzar les primeres proves de la futura llei.
Però anem a pams. Pajin cobrarà cada mes:
Sou com a senadora…………………………………………………5.500 €/mes
Sou com a secretaria d’organització del PSOE……………….6.500 €/mes
Indemnització com a ex-secretaria d’estat de cooperació *…………..7.000 €/mes
Dietes…………………………………………………………………………1.800 €/mes
TOTAL ……………………………………………………………………20.800 €/mes
TOTAL ANUAL…………………………………………………………………………….291.000 €/any
*Aquest càrrec el va abandonar al Juny, però mantindrà la indemnització durant dos anys

La visepresidenta del govern ha dit que es indecent que amb una inflació de -1% i amb 4.000.000 d’aturats, hi hagi gent que no estigui d’acord en allargar l’edat de jubilació fins als 70 anys.

Ens agradaria transmetre a la sra. Visepresidenta i a tots els polítics, el que considerem indecent:

INDECENT, és que el salari mínim d’un treballador sigui de 624 €/mes i el d’un diputat sigui de 3.996 €/mes, i pot arribar amb dietes i altres extres a 6.500 €/mes.
INDECENT, és que un professor, un mestre, un catedràtic d’una universitat o un cirurgia de la sanitat publica, guanyi menys que el regidor de festes d’un ajuntament de tercera.
INDECENT , és que els polítics s’apugin les seves retribucions el percentatge que el vingui de gust (sempre per unanimitat i al principi de la legislatura)
INDECENT, és que un ciutadà hagi de cotitzar 35 anys per rebre la pensió màxima, els diputats en tinguin prou amb 7 anys i els membres del govern en tinguin prou amb jurar el càrrec per obtenir la pensió màxima.
INDECENT, és que els diputats siguin els únics treballadors d’aquest país que estant exempts de tributar un terç del seu sou del IRPF
INDECENT, és col·locar a l’administració a milers d’assessors (amics amb sous que ja desitjarien els tècnics mes qualificats)
INDECENT, és la immensa quantitat de diners destinats a sostenir els partits, aprovats pels mateixos polítics que viuen d’ells.
INDECENT, és el cost que representa pels ciutadans els àpats, cotxes oficials, xofers, viatges (sempre en classe de luxe) i targetes de crèdit a dojo.
INDECENT, és que els diputats no nomes no es congelin el sou, sinó que no se’l abaixin.
INDECENT, és que els diputats facin sis mesos de vacances.
INDECENT, es que ministres, secretaris d’estat i alts càrrecs de la política, quant cessen, son els únics ciutadans d’aquest país que legalment poden rebre dos salaris de l’administració publica.
I que sigui quin sigui el color de govern, tots els polítics es beneficien d’aquest “dret de cuixa” mentre no es canviïn les lleis que ho regulen. I qui les canviara? Ells mateixos? HA!!!
EL PARTIT PIRATA DE CATALUNYA APOSTA PER UNA TRANSPARÈNCIA TOTAL DEL SISTEMA PÚBLIC. VOLS VEURE ON VAN A PARAR ELS TEUS DINERS I EN QUÈ SÓN USATS?
PER LA DEMOCRÀCIA DIRECTA, LA TRANSPARÈNCIA I UN CONEIXEMENT CADA COP MÉS LLIURE…
Web: http://pirata.cat
Ideari en vídeo: http://ht.ly/3e6Rs

Si no votes, o votes nul no perdis temps per recolzar una proposta tan diferent a les altress on creiem que la política la fa la gent, no el politics en exclosivitat.

Si votes en blanc… pensa-ho… esl estas fent el joc als grans partits o votes directament CIU-PP-PSC (exemple: http://pirata.cat/bloc/?p=1117 )
… o recolza ela força Pirata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Haciendo el sueco © 2017